A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara
háromfordulós, országos programozási versenyt hirdet

„Bakonyi Bitfaragó Bajnokság”

címmel középiskolások számára.

A verseny célja

Ne csak használjuk, értsük és irányítsuk egyre okosabb eszközeinket. Izgalmas problémák közös megoldásán keresztül tanuljunk, gondolkodjunk, tervezzünk, programozzunk, és esetleg értékes díjakat nyerjünk.

Kiknek szól a versenyfelhívás?

3 fős középiskolás diákból álló csapatokat várunk. Külön értékeljük, ha a csapat tagjai nem tanulnak iskolai keretek között kiemelten informatikát, ezért jelezzétek a regisztrációnál, ha nincs a csapatotokban informatika tagozatos diák.

Hogyan lehet jelentkezni?

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2019. szeptember 2-től, a http://verseny.mik.uni-pannon.hu oldalon a csapat adatainak megadásával tudtok. A munkátokat általatok választott mentorok segíthetik. Mentort felkérhettek a saját iskolátokból, a környezetetekből, vagy a verseny honlapján közzétett oktatók, PhD és MSc hallgatók közül.

A verseny menete

A verseny három fordulóból áll.

I. Vigyázz,

On-line pontgyűjtő csapatverseny, amelyben több héten keresztül különböző nehézségű és pontszámú feladatokat lehet megoldani. A felkészüléshez a http://verseny.mik.uni-pannon.hu oldalon tananyagokat és mintafeladatokat teszünk közzé. A csapatok az összegyűjtött pontszámukat továbbviszik a következő szakaszba.

II. Kész,

2019. október 24-én 16-19h-ig tartó online forduló. A feladatok az erőgyűjtésen tanultakra épülnek, és az eredmények alapján 8 csapat jut tovább a harmadik szakaszba.

III. Rajt!

Erre a fordulóra a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán kerül sor 2019. november 9-én, Veszprémben. Résztvevői az előző fordulóból továbbjutott, legtöbb pontot szerzett csapatok.

Az egyes fordulók részletes szabályait az adott forduló megkezdése előtt hirdetjük ki.

Az eredményes versenyzők elismerése

A versenyen résztvevőket több kategóriában díjazzuk, hogy ne csak a profik szálljanak versenybe!

 

A döntőbe jutott csapatok minden tagja meghívást kap a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara által szervezett informatikai nyári táborba.

A versenyre nevezni a honlapon történő regisztráció útján lehet 2018. október 1-től.

Nevezési határidő: 2019. szeptember 10. 2359-ig folyamatosan.

Nevezési díj: nincs.

A szervezők elérhetősége:

Dr. Dávid Ákos
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!

A verseny szervezői

infoblokk kedv final felso cmyk ESZA

cimer 60

Pannon Egyetem
Műszaki Informatikai Kar
8200 Veszprém, Egyetem Utca 10.

Please publish modules in offcanvas position.